Asiakkailta &
majoittajaesittely

Asiakaskokemuksia

Kuuselan Wintti avasi ovensa ensimmäisille yöpyjille elokuussa 2022. Sen jälkeen olemme saaneet palvella majoittujia eri puolilta maailmaa. Vieraita on ollut kotimaan matkailijoiden lisäksi mm. Latviasta, USA:sta, Itävallasta, Virosta, Hollannista ja Ranskasta. Olemme kohdanneet kaikenikäisiä reissaajia, niin pariskuntia, perheitä ja kuin työnsä vuoksi matkustaviakin. Yksi asia on yhdistänyt asiakkaitamme ja se on sydäntä lämmittävä palaute, jota olemme heiltä saaneet.

Tässä muutamia poimintoja vieraskirjastamme:

"On suuri kunnia aloittaa vieraskirjan ensimmäinen sivu. Meillä oli upea vierailu tässä kauniissa, hiljaisessa paikassa. Tunsimme itsemme erittäin tervetulleiksi, aivan kuin olisimme ystävien seurassa. Nähdään ensi vuonna."
Lomailijat
Ranska
”Paikka on ihan uskomattoman kaunis. Täällä on ihanan rauhallista ja mukavaa ja olemme kokeneet todellista vieraanvaraisuutta. Tulemme toistekin!”
Äiti ja tytär
Keski-Suomi
”Huone oli hämmästyttävä; erittäin hiljainen ja rauhallinen. Nukuin kuin vauva. Olette erittäin ystävällisiä ja mukavia ihmisiä – onnea teille kaikkeen ja kiitos paljon.”
Miesmatkaaja
Alankomaat
”Paratiisi, jossa on helppo hengittää ja ladata akkuja. Lämmin kiitos Susannalle ja Eerolle vieraanvaraisuudesta. Tapaamisiin uudelleen!”
Pariskunta, lomailijat
Helsinki
”Ihana majoitus kauniissa miljöössä. Kaikki oli oikein sujuvaa, huone siisti ja rauhallinen. Kiitos!”
Työmatkailija
Etelä-Suomi
”Kauniisti sisustetut huoneet sekä rauhallinen sijainti ja helposti saavutettavissa nelostieltä. Erityismaininta vuoteen mukavuudesta. Isäntäväki teki olon kotoisaksi.”
Matkailija
Etelä-Suomi
"Kiitokset aivan upeasta yösijasta. Olisin voinut jäädä viikoksi, mutta matka jatkuu kohti Leviä ja InterSki 2023 -tapahtumaa."
Tom
"Tuhannet kiitokset taivaallisista vanhanajan löylyistä ja sikeistä unista."
Tom

Isäntäparin esittely

Kuuselan Wintti on paikka, jonka vieraanvaraisen tunnelman takaa löytyvät Eero ja Susanna. Omistajapari viihtyy luonnossa, jossa liikkuminen on mieluisinta pyöräillen tai suksilla. Myös patikointi viehättää.

Susanna on tehnyt pitkän päivätyön palvelualalla asiakastyössä. Tämä näkyy myös kotimajoituksen majoittujille. Aito kohtaaminen ja ystävällinen palvelu tulee suoraan sydämestä. Eeron on vienyt metsään jo pikkupojasta saakka rakas harrastus, metsästys. Riistaruoat ovat luonnollisesti tuttu herkku omassa arjessa.

Kuuselan Wintti syntyi hyvässä yhteisymmärryksessä. Susannan ideat jalostuivat valmiiksi Eeron taitavissa käsissä. Ja kyllä remonttihommat myös emännältä onnistuvat! Rakentamisessa hyödynnetään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja ja vastuullisuus onkin tärkeä osa toimintaa.

Eero ja Susanna toivottavat kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi. Heidän kanssaan voi heittäytyä rennosti juttusille, mutta vieraiden omaa rauhaa ja reviiriä kunnioitetaan.

Muut palvelut

Susannan siivoustyö

Kuuselan Wintin Susannalta voit tilata siivouspalvelut Siikalatvalle ja lähikuntiin. Siivouksessa käytetään laadukkaita, ammattitason välineitä ja siivousaineita. Yritys on hyväksytty Siikalatvan kunnan sosiaalipalveluiden sivutuottajaksi ja palvelut ikäihmiseille tai muuten erityisapua tarvitseville on alv 0%. Yritys on ennakkoperintärekisterissä, joten voit hakea työn osuudesta kotitalousvähennystä.

Siivouspalveluiden hinnasto:
Tuntihinta 30,65€ (alv 0%), 38€ (alv 24%)
Palvelumaksu 12,90€ (alv 0%), 16€ (alv 24%)
Palvelumaksu sisältää matkat Siikalatvalle ja lähikuntiin sekä korvauksen siivousvälineistä ja -aineista.

Kotitalousvähennyksestä
Vuonna 2022 kotitaloustyön verovähennys on 3500€/hlö ja omavastuu 100€/vuosi. Vähennyksen määrä on 60% ja sen saa vähentää työn osuudesta, eli tuntihinnasta.
Täältä tarkemmat ohjeet kotitalousvähennyksestä.

Scroll to Top